Mainokset

Pasta Anjovis-rusinapasta resepti

Mainokset

Pasta Anjovis-rusinapasta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Anjovis-rusinapasta
  3. 4 annosta
  4. 20 dl vettä
  5. 1 tl suolaa
  6. 3 dl pastaa (penne)
  7. Kastike
  8. 65 g anjovista
  9. 1 kpl sipulia
  10. ½ kpl omenaa
  11. ½ dl rusinoita
  12. 1 rkl oliiviöljyä
  13. 2 dl kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)
  14. ½ tl mustapippuria
  15. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  16. Valuta.
  17. Valuta anjovisfileistä liemi pois ja silppua fileet. Kuutioi kuorittu
  18. sipuli ja omenanpuolikas. Hienonna rusinat.
  19. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota sipuli- ja omenakuutiot öljyssä.
  20. Lisää anjovis- ja rusinasilput ja kerma pannuun. Anna kiehua 12
  21. minuuttia.
  22. Mausta anjovis-rusinakastike rouhitulla mustapippurilla. Sekoita pasta
  23. joukkoon ja kuumenna. Tarjoa kivennäisveden ja valkoviinin kanssa.

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit