Mainokset

Pasta bolognese resepti

Mainokset

Pasta bolognese resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Pasta bolognese
  4. 10 annosta
  5. ¼ kpl juuriselleriä
  6. 2 kpl porkkanaa
  7. 2 kpl sipulia
  8. 6 kpl valkosipulinkynttä
  9. 170 g pekonia
  10. 1 rkl oliiviöljyä
  11. 1 kg naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  12. ¼ tl suolaa
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. 1,2 kg tomaattimurskaa
  15. 4 dl vettä
  16. 3 dl punaviiniä
  17. 1½ rkl lihafondia
  18. 6 rkl persiljaa (silputtuna)
  19. Tarjoiluun
  20. 750 g spagettia
  21. 1 rkl oliiviöljyä
  22. 100 g parmesaanijuustoa (raasteena)
  23. Kuori selleri, porkkanat, sipulit ja valkosipulinkynnet. Raasta
  24. juurekset ja sipuli karkeaksi. Viipaloi tai hienonna
  25. valkosipulinkynnet. Hienonna pekoni.
  26. Kuumenna öljy isossa, paksupohjaisessa kattilassa tai paistokasarissa.
  27. Ruskista jauheliha murumaiseksi parissa, kolmessa erässä ja siirrä
  28. sivuun odottamaan. Ruskista hienonnettu pekoni ja lisää kasvikset
  29. joukkoon. Kypsennä sekoitellen noin 5 minuuttia.
  30. Lisää ruskistettu jauheliha, mausteet, tomaattimurska, vesi, viini ja
  31. fondi. Nosta kansi päälle ja anna hautua miedolla lämmöllä 14 tuntia.
  32. Mitä pidempään haudutat, sen parempi maku.
  33. Sekoita persiljasilppu kastikkeeseen. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen
  34. mukaisesti suolalla maustetussa, väljässä vedessä, valuta ja mausta
  35. öljytilkalla.
  36. Sekoita kastike ja spagetti. Tarjoa parmesaanin kanssa.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit