Mainokset

Pasta Lammaspasta resepti

Mainokset

Pasta Lammaspasta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Lammaspasta
  3. 4 annosta
  4. 275 g ruusukaalia (pakastettuja)
  5. 400 g pastaa
  6. 300 g lampaanlihaa
  7. 75 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (murusteltuna)
  8. 2 rkl pestoa
  9. 2 rkl pinjansiemeniä (paahdettuna)
  10. Sulata ruusukaalit ja puolita ne.
  11. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta, mutta säästä 2
  12. dl keitinvettä kastikkeeseen.
  13. Leikkaa lampaanliha lastuiksi. Kumoa liha kattilaan. Sekoita joukkoon
  14. homejuustomuru ja pesto. Lisää pastan keitinvettä, kunnes kastike on
  15. notkeaa. Kuumenna ja lisää lopuksi ruusukaalit. Anna kiehahtaa.
  16. Koristele lammaspasta paahdetuilla pinjansiemenillä.
  17. Kastikkeeseen voit mainiosti käyttää pääsiäisaterialta jääneet
  18. lampaanpaistin tähteet. Suolalisäystä et tarvitse, sillä sekä
  19. homejuusto että pesto ovat suolaisia.

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit