Mainokset

Pastasalaatti Perinteinen italiansalaatti resepti

Mainokset

Pastasalaatti Perinteinen italiansalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Italiansalaatti
  4. 15 annosta
  5. 3 dl pastaa (penne)
  6. 1 rkl rypsiöljyä
  7. 200 g herneitä (pakaste)
  8. 400 g porkkanaa
  9. 2 kpl omenaa
  10. 1 kpl kesäkurpitsaa
  11. 200 g maustekurkkuja
  12. 150 g kinkkua
  13. Kastike
  14. 1 kpl keltuaista
  15. 1 rkl sinappia
  16. ½ tl suolaa
  17. ½ tl sokeria
  18. ¼ tl valkopippuria
  19. 1 rkl punaviinietikkaa
  20. 1½ dl rypsiöljyä
  21. 200 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  22. Pilko salaattiaineet ja valmista kastike edellisenä päivänä. Yhdistä
  23. vasta juhlapäivänä, silloin salaatti ei vetisty.
  24. Tee ensin kastike. Sekoita kulhossa huoneenlämpöinen keltuainen,
  25. sinappi, suola, sokeri, pippuri ja etikka. Valuta huoneenlämpöinen öljy
  26. joukkoon ohuena nauhana, koko ajan voimakkaasti vatkaten. Sekoita
  27. lopuksi ranskankerma kastikkeeseen.
  28. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta keitinvesi pois ja sekoita
  29. ruokaöljy pastan joukkoon. Jäähdytä. Keitä porkkanat napakan kypsiksi
  30. ja kuori ne haaleina. Kuori omenat ja poista niistä siemenkodat.
  31. Halkaise kesäkurpitsa ja poista pehmeä sisus.
  32. Suikaloi kasvikset, omenat ja kinkku. Sekoita kaikki aineet
  33. kastikkeeseen. Muista lisätä myös herneet, jotka voit käännellä
  34. joukkoon jäisinä suoraan pakastimesta.
  35. Kaada italiansalaatti tarjoilukulhoon, peitä kelmulla ja anna maustua
  36. jääkaapissa 23 tuntia.

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit