Mainokset

Pastasalaatti Välimeren pastasalaatti resepti

Mainokset

Pastasalaatti Välimeren pastasalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Välimeren pastasalaatti
  4. 4 annosta
  5. 5 dl pastaa
  6. 200 g fetajuustoa (rasvaa 25 %)
  7. 1 kpl punaista paprikaa
  8. 1 kpl keltaista paprikaa
  9. 1 dl kivettömiä oliiveja (mustia)
  10. 1 kpl punasipulia (viipaleina)
  11. Kastike
  12. 4 rkl oliiviöljyä
  13. 2 rkl viinietikkaa
  14. 2 rkl tuoretta oreganoa
  15. ¼ tl suolaa
  16. ¼ tl mustapippuria
  17. Keitä pasta al denteksi ja valuta siivilässä tai käytä tähteeksi
  18. jäänyttä pastaa noin litran verran.
  19. Sekoita öljy ja viinietikka keskenään. Mausta oreganolla, suolalla ja
  20. pippurilla. Sekoita kastike vielä vähän lämpimän pastan joukkoon, niin
  21. maut imeytyvät tehokkaammin.
  22. Murra fetajuusto palasiksi ja sekoita se paprikakuutioiden ja oliivien
  23. kanssa pastapohjaan.
  24. Anna Välimeren pastasalaatin maustua viileässä ennen tarjoilua.
  25. Tarjoa Välimeren pasta sellaisenaan tai vihreältä salaattipetiltä
  26. hyvän leivän kera. Pastan keittämisessä tärkeimmät muistettavat asiat
  27. ovat riittävän iso kattila ja runsas vesi. Tällä pyritään varmistamaan
  28. se, että kun lisäät kiehuvaan veteen pastan ja suolan, veden lämpötila
  29. ei tipahda alle + 80 asteen. Tämä on oleellista jos et halua liisteriä.

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit