Mainokset

Pastavuoka Lasagne resepti

Mainokset

Pastavuoka Lasagne resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 1 t 5 min
  3. Lasagne
  4. 5 annosta
  5. 12 kpl lasagnelevyjä
  6. Jauhelihakastike
  7. 2 kpl sipulia
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä
  9. 1 rkl rypsiöljyä
  10. 400 g naudan jauhelihaa (rasvaa 7 %)
  11. 500 g tomaattimurskaa
  12. 1 tl basilikaa
  13. 1 tl timjamia
  14. ½ tl suolaa
  15. 1 kpl kasvisliemikuutiota
  16. ¼ tl mustapippuria
  17. Juustokastike
  18. 2 rkl rypsiöljyä
  19. 3 rkl vehnäjauhoja
  20. 10 dl kevytmaitoa
  21. 120 g juustoa (raastettuna)
  22. ½ tl suolaa
  23. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne rasvassa kattilassa. Lisää
  24. jauheliha ja anna ruskistua. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna
  25. kiehua juustokastikkeen valmistuksen ajan.
  26. Kuumenna rasva toisessa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
  27. Anna kuohahtaa. Lisää maito samalla hyvin sekoittaen. Kiehauta, ja anna
  28. kiehua koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia. Lisää kastikkeeseen ⅔
  29. juustoraasteesta sekä suola.
  30. Kokoa lasagnevuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta, lasagnelevyjä
  31. ja juustokastiketta. Jätä päällimmäiseksi juustokastiketta. Ripottele
  32. pinnalle loppu juusto.
  33. Paista lasagnea 200-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Anna
  34. lasagnen vetäytyä foliolla peitettynä noin 15 minuuttia ennen
  35. tarjoilua.

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit