Mainokset

Pasteija Empanadas-piirakat resepti

Mainokset

Pasteija Empanadas-piirakat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Empanadas piirakat
  4. 16 annosta
  5. Taikina
  6. 250 g vehnäjauhoja
  7. ½ tl suolaa
  8. 100 g voita (sulatettuna)
  9. 2 rkl vettä
  10. Täyte
  11. 2 kpl keitettyä perunaa
  12. 3 kpl kesäsipulia (silputtuna ja kuullotettuna)
  13. 50 g maissia
  14. 1 g tuoretta chiliä (vihreä, silputtuna)
  15. 80 g vuohenmaitojuustoa (murennettuna)
  16. 1 rkl meiramia
  17. ½ tl paprikajauhetta
  18. ¼ tl suolaa
  19. ¼ tl mustapippuria
  20. Voiteluun
  21. 1 kpl munaa
  22. Siivilöi jauhot kulhoon, sekoita joukkoon suola ja voisula. Lisää vettä
  23. sen verran, että taikinasta tulee pehmeää, mutta säilyy kiinteänä.
  24. Alusta taikinaa ja kääri se kelmuun. Anna taikinan levätä
  25. huoneenlämmössä puoli tuntia.
  26. Leikkaa perunat ½ cm kuutioiksi. Sekoita kaikki täytteen ainekset
  27. kulhossa.
  28. Jauhota leivinalusta ja kauli taikina n. 2½ mm paksuiseksi levyksi.
  29. Paina jauhotetun teekupin reunalla taikinasta pyörylöitä. Alusta ja
  30. kauli rippeet uudelleen, kunnes kaikki taikina on käytetty.
  31. Nosta jokaiselle pyörylälle ruokalusikallinen täytettä. Kostuta reunoja
  32. vesitilkalla, taita pyörykät kahtia täytteen yli ja nypi reunat kiinni
  33. tai painele haarukalla.
  34. Voitele empanadas-piirakat munalla ja paista 200-asteisessa uunissa
  35. noin 25 minuuttia, kunnes pinta muuttuu kullanruskeaksi.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit