Mainokset

Pasteija Filosikarit resepti

Mainokset

Pasteija Filosikarit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Filosikarit
  4. 16 annosta
  5. 100 g filotaikinaa (pakaste)
  6. Täyte
  7. 100 g maksapasteijaa
  8. 1 kpl omenaa (raastettuna)
  9. 1 rkl hunajaa
  10. ¼ tl suolaa
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. Voiteluun
  13. 3 rkl voita (sulatettuna)
  14. ½ tl mustapippuria
  15. Voitele kaksi taikinalevyä voisulalla ja nosta ne päällekkäin. Nosta
  16. päälle kolmas levy täytettä odottamaan.
  17. Levitä levylle varovasti ohut kerros maksapasteijaa sekä omenaraaste.
  18. Valuta päälle aavistus hunajaa ja mausta täyte suolalla ja pippurilla.
  19. Leikkaa levy veitsellä 16 neliöksi ja rullaa palat vinosti sikareiksi.
  20. Voitele rullat voisulalla ja rouhi pinnalle pippuria. Paista
  21. filosikareita 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  22. Nauti filoiset, makeansuolaiset pikkujoulusikarit höyryävän glögin
  23. kera.

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit