Mainokset

Pasteija Helpot katkarapukiekot resepti

Mainokset

Pasteija Helpot katkarapukiekot resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Katkarapukiekot
  4. 16 annosta
  5. 500 g voitaikinaa
  6. Täyte
  7. ¾ dl makeaa chilikastiketta
  8. 180 g katkarapuja (pakaste)
  9. ½ dl kapriksia
  10. 2 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  11. 75 g juustoa (raastettuna)
  12. ½ tl mustapippuria
  13. Voiteluun
  14. 1 kpl munaa
  15. Sulata taikinalevy pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli avattu taikina
  16. ohuemmaksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
  17. Voitele taikinalevy chilikastikkeella. Ripottele päälle sulatetut ja
  18. valutetut katkaravut. Lisää levylle myös valutetut kaprikset, tilli
  19. sekä raastettu juusto. Rouhi päälle mustapippuria.
  20. Rullaa levy napakaksi tangoksi. Leikkaa rulla ensin puoliksi ja sen
  21. jälkeen molemmat palat 8 osaan. Leikkaa jokainen pala vielä
  22. pituussuunnassa halki niin, että toinen pää jää ehjäksi. Käännä
  23. viipaleet limittäin ja nostele pellille leivinpaperin päälle. Voitele
  24. munalla.
  25. Paista katkarapukiekot kypsiksi 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit