Mainokset

Pasteija Pinaatti-fetatortut resepti

Mainokset

Pasteija Pinaatti-fetatortut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t 15 min
  3. Pinaatti-fetatortut
  4. 12 kpl
  5. 150 g pinaattia (pakaste)
  6. 200 g fetajuustoa (rasvaa 18 %)
  7. ½ dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  8. 1 rkl korppujauhoja
  9. 1 tl oreganoa
  10. ½ tl timjamia
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. 1 kpl munaa
  13. Lisäksi
  14. 500 g lehtitaikinaa (pakaste)
  15. Voiteluun
  16. 1 kpl munaa
  17. Puristele sulaneesta pinaatista neste pois tiheässä siivilässä. Siirrä
  18. pinaatti kulhoon ja murenna joukkoon fetajuusto. Lisää loput aineet ja
  19. sekoita tasaiseksi.
  20. Nosta täyte jääkaappiin ja anna kiinteytyä muutaman tunnin ajan tai
  21. seuraavaan päivään.
  22. Leikkaa sulaneet taikinalevyt kahtia ja tee haluamasi muotoisia
  23. joulutorttuja pinaattitäytteellä.
  24. Voitele feta-pinaattitortut munalla ja paista 225 asteessa noin 15
  25. minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit