Mainokset

Patonki Korvasienipatongit resepti

Mainokset

Patonki Korvasienipatongit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Korvasienipatongit
  4. 2 kpl
  5. 2½ dl vettä
  6. 1 tl suolaa
  7. 1 rkl siirappia
  8. 1 kpl kuivahiivapussia
  9. 7 dl hiivaleipäjauhoja
  10. 3 rkl oliiviöljyä
  11. Täyte
  12. 3 kpl kevätsipulia
  13. 150 g korvasieniä (esikäsiteltynä, hienonnettuna)
  14. 1 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  15. 1 rkl tuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
  16. ¼ tl suolaa
  17. ¼ tl mustapippuria
  18. 100 g fetajuustoa (rasvaa 18 %)
  19. Kuumenna vesi noin 42 asteiseksi ja kaada kulhoon. Lisää suola ja
  20. siirappi. Alusta taikinaan vähitellen jauhot, joihin on sekoitettu
  21. kuivahiiva. Lisää lopuksi öljy. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna
  22. taikinan kohota liinan alla noin 40 minuuttia.
  23. Valmista täyte. Hienonna sipulit ja hauduta niitä sienien kanssa
  24. rasvassa hitaasti paistinpannulla. Lisää mausteet ja anna seoksen
  25. jäähtyä.
  26. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi noin
  27. 20x35 cm kokoisiksi levyiksi. Levitä taikinalevyille jäähtynyt
  28. sieni-sipuliseos ja murenna pinnalle fetajuusto. Kääri levyt rullalle.
  29. Leikkaa patonkien pintaan viiltoja. Anna kohota liinan alla lämpimässä
  30. 15 minuuttia.
  31. Paista korvasienipatonkeja 225 asteisen uunin keskitasolla noin 15
  32. minuuttia.
  33. Täytteeseen sopivat sienen kaveriksi myös tuore- tai sulatejuustot.

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit