Mainokset

Pavut Marinoidut pavut resepti

Mainokset

Pavut Marinoidut pavut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 12 t
  3. Marinoidut pavut
  4. 6 annosta
  5. 120 g valkoisia papuja
  6. 120 g kikherneitä (säilyke)
  7. 120 g ruskeita papuja
  8. 1 kpl punaista paprikaa
  9. 2 dl tuoretta korianteria
  10. Marinadi
  11. 2 dl vettä
  12. 1 tl neilikkaa (kokonaisia)
  13. 1 kpl kanelitankoa
  14. 1 rkl sokeria
  15. ½ tl suolaa
  16. ½ dl rypsiöljyä
  17. 1 rkl limettimehua
  18. Huuhtele ja valuta pavut. Poista paprikasta siemenet ja kanta. Kuutioi
  19. paprika. Hienonna korianteri.
  20. Mittaa vesi kattilaan. Lisää neilikat, kanelitanko, sokeri ja suola.
  21. Keitä muutama minuutti. Siivilöi ja jäähdytä.
  22. Pane pavut, paprika ja korianteri kulhoon. Lisää mausteliemi, öljy ja
  23. limettimehu. Kääntele pavut sekaisin.
  24. Anna marinoitujen papujen maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia tai
  25. yön yli.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit