Mainokset

Pavut Marinoidut pavut resepti

Mainokset

Pavut Marinoidut pavut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Marinoidut pavut
  4. 6 annosta
  5. 250 g vihreitä papuja (tuoreita)
  6. Marinadi
  7. 1 dl rypsiöljyä
  8. 1 kpl valkosipulinkynttä
  9. 1 dl tuoreyrttiseosta (esim. ruohosipulia, persiljaa ja basilikaa)
  10. 2 rkl sitruunamehua
  11. 1 tl fariinisokeria
  12. ¼ tl suolaa
  13. Huuhtele pavut ja kumoa kattilaan. Lisää vettä sen verran, että pavut
  14. peittyvät. Keitä noin 5 minuuttia.
  15. Sekoita öljyn joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi, yritit, mehu,
  16. sokeri ja suola.
  17. Kaada öljyseos valutettujen, kuumien papujen päälle. Anna papujen
  18. marinoitua välillä käännellen pari tuntia.

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit