Mainokset

PavutValkoiset pavut (Fagioli alla Fiorentina) resepti

Mainokset

PavutValkoiset pavut (Fagioli alla Fiorentina) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 pv 2 t
  3. Possua toscanalaiseen tapaan
  4. 6 annosta
  5. 400 g valkoisia papuja
  6. ¼ kpl purjoa
  7. 4 kpl valkosipulinkynttä
  8. 2 kpl tomaattia
  9. 3 rkl tuoretta salviaa
  10. 2 tl suolaa
  11. Liota papuja kylmässä vedessä yön yli.
  12. Siivilöi pavut ja kumoa ne kattilaan. Lisää vettä niin, että pavut
  13. peittyvät. Halkaise purjo ja huuhtele se. Kuori valkosipulinkynnet ja
  14. lohko tomaatit muutamaan palaan. Lisää ainekset kattilaan salvian ja
  15. suolan kera.
  16. Keitä valkoisia papuja mausteisessa liemessä vähintään tunnin ajan,
  17. kunnes neste on haihtunut ja pavut ovat pehmenneet. Varo
  18. ylikeittämästä.
  19. Tarjoa valkoiset pavut toscalaiseen tapaan valmistetun possun kanssa.

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit