Mainokset

Pehmeät pistaasi-valkosuklaaruudut resepti

Mainokset

Pehmeät pistaasi-valkosuklaaruudut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Pehmeät pistaasi-valkosuklaaruudut
  3. 40 kpl
  4. 1 dl pistaaseja (kuorittuna)
  5. 3 rkl kuohukermaa
  6. 50 g voita
  7. 300 g valkosuklaata
  8. 3 rkl tuorejuustoa (maustamaton)
  9. 3 tl sitruslikööriä
  10. Päälle
  11. 1 rkl tomusokeria
  12. Pistaasia kutsutaan harhaanjohtavasti pähkinäksi. Oikeasti kyseessä
  13. on pistaasimanteli, jonka vihertävää siementä peittää kaksiosainen,
  14. hauras kuori. Jos olet allerginen pähkinöille, saattavat pistaasit
  15. sopia ruokavalioosi. Suomessa pistaasit myydään pääasiassa
  16. kuorineen, paahdettuina ja suolattuina napostelutarkoitukseen.
  17. Huuhtele kuoritut pistaasit siivilässä juoksevan veden alla suolan
  18. poistamiseksi. Kumoa pistaasit talouspaperin päälle ja hiero
  19. talouspaperilla kuiviksi. Paloittele kuivahtaneet pistaasit karkeaksi
  20. rouheeksi.
  21. Mittaa kerma ja voi pinnoitettuun kattilaan. Kiehauta ja siirrä kattila
  22. sivuun. Paloittele joukkoon valkosuklaa ja sekoittele, kunnes suklaa
  23. sulaa. Nosta kattilaa tarvittaessa hetkeksi takaisin lämpimälle
  24. liedelle.
  25. Sekoita suklaaseokseen tuorejuusto, likööri sekä pistaasirouhe. Kumoa
  26. seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 15x15 cm) ja siirrä
  27. jääkaappiin kovettumaan.
  28. Ripottele suklaalevyn pintaan tomusokeria ja leikkaa levy 2x2 cm
  29. paloiksi. Voit myös pyöritellä suklaamassan palloiksi, joiden pintaan
  30. siivilöit tomusokeria.

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit