Mainokset

Pekoni-sipulipiiras resepti

Mainokset

Pekoni-sipulipiiras resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t 10 min
  3. Pekoni-sipulipiiras
  4. 15 palaa
  5. 4 dl vehnäjauhoja
  6. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  7. ¾ tl suolaa
  8. 1 dl vettä
  9. Liemi
  10. 2½ dl ruokakermaa
  11. 1 kpl munaa
  12. 1 tl suolaa
  13. ½ rkl vehnäjauhoja
  14. Täyte
  15. 5 kpl sipulia
  16. 1 rkl leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  17. 175 g pekonia
  18. 2 rkl dijoninsinappia
  19. ¼ tl suolaa
  20. ¼ tl mustapippuria
  21. Päälle
  22. 50 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  23. Valmista pohjataikina yhdistämällä margariini ja keskenään sekoitetut
  24. kuivat aineet. Lisää sekaan kylmä vesi ja sekoita nopeasti kiinteäksi,
  25. älä vaivaa. Pane peitettynä viileään noin puolen tunnin ajaksi.
  26. Painele viileä taikina halkaisijaltaan noin 23 cm:n piirakkavuokaan.
  27. Levitä pohjan päälle Dijon-sinappi.
  28. Pilko pekoni ja paista se rapeaksi pannulla. Lisää kuorittu ja silputtu
  29. sipuli ja hauduta kullanruskeaksi. Mausta seos suolalla ja
  30. mustapippurirouheella ja kumoa vuokaan. Yhdistä keskenään liemen
  31. ainekset ja kaada liemi täytteen päälle. Ripottele pinnalle
  32. juustoraaste.
  33. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa, noin 4045 minuuttia. Tarjoa
  34. lämpimänä salaatin kanssa.

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit