Mainokset

Pekoni-vuohenjuustotäytteinen haukimureke resepti

Mainokset

Pekoni-vuohenjuustotäytteinen haukimureke resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Pekoni-vuohenjuustotäytteinen haukimureke
  4. 6 annosta
  5. 6 kpl paahtoleipäviipaletta
  6. 2 dl ruokakermaa
  7. 700 g haukea (fileenä)
  8. 3 kpl munaa
  9. 1½ tl suolaa
  10. 1 tl sokeria
  11. ½ tl pippurisekoitusta
  12. Täyte
  13. 150 g pekonia
  14. 100 g vuohenmaitojuustoa
  15. ½ dl tuoreyrttiseosta
  16. Poista paahtoleipäviipaleista ruskeat reunat ja revi leipäviipaleet
  17. kulhoon. Kaada kerma päälle ja anna turvota 15 minuuttia.
  18. Jauha haukifileet lihamyllyssä kahteen kertaan. Jauha toisella kerralla
  19. mukana myös leipä-kermaseos. Voit myös hienontaa kalafileet ja
  20. leipäkermaseoksen leikkuuterällä varustetussa monitoimikoneen kulhossa.
  21. Erota munien keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset murekemassaan
  22. yhdessä mausteiden kanssa hyvin sekoittaen. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi
  23. ja lisää seos kevyesti sekoittaen murekemassaan. Kuumenna uuni 180
  24. asteeseen.
  25. Hienonna pekoni ja ruskista silppu paistinpannulla. Jäähdytä haaleaksi
  26. ja sekoita murennettu vuohenjuusto ja yrttisilppu joukkoon. Voitele 11
  27. ½ litran murekevuoka ja kaada puolet murekeseoksesta vuokaan. Levitä
  28. täyte päälle ja kaada murekeseoksen loppu vuokaan. Tasoita pinta
  29. lusikalla painellen.
  30. Nosta uunipannu uuniin, kaada litran verran kuumaa vettä pannuun ja
  31. pane murekevuoka uunipannulle. Paista vesihauteessa noin 40 minuuttia.
  32. Tarjoa mureke alkuruokana leivän ja marinoitujen kasvisten kanssa tai
  33. pääruokana hyvin maustetun vihannesriisin ja raikkaan punajuurisalaatin
  34. kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit