Mainokset

Peltileipä Juusto-pähkinäruudut resepti

Mainokset

Peltileipä Juusto-pähkinäruudut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 20 min
  3. Juusto-pähkinäruudut
  4. 20 kpl
  5. 5 dl omenatäysmehua
  6. 2 rkl hunajaa
  7. 1½ tl suolaa
  8. 1½ kpl kuivahiivapussia
  9. 10 dl sämpyläjauhoja (3-viljan)
  10. ½ dl hasselpähkinöitä (rouhittuna)
  11. 50 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  12. Pinnalle
  13. 50 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  14. ½ dl hasselpähkinöitä (rouhittuna)
  15. Kuumenna mehu hieman kädenlämpöä lämpimämmäksi (noin 42 asteiseksi).
  16. Lisää mehun joukkoon hunaja ja suola. Sekoita hiiva sämpyläjauhoihin ja
  17. lisää seos nesteeseen.
  18. Alusta taikinaan jauhot vähitellen.
  19. Lisää pähkinärouhe ja juustoraaste alustamisen loppuvaiheessa. Taikina
  20. saa jäädä pehmeäksi. Anna taikinan kohota noin 30 minuuttia.
  21. Painele taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päälle uunipannun
  22. kokoiseksi levyksi.
  23. Ruuduta taikina taikinapyörällä tai pizzaleikkurilla neliöiksi.
  24. Kohota juusto-pähkinäleipää liinalla peitettynä noin puoli tuntia.
  25. Ripottele pinnalle emmentaljuustoraaste ja hasselpähkinärouhe. Paista
  26. 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Siirrä kypsä
  27. peltileipä jäähtymään leivinritilälle.

Kuva galleriasta

kana_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit