Mainokset

Peltopyy Roseepaistettu peltopyy ja maa-artisokkasose resepti

Mainokset

Peltopyy Roseepaistettu peltopyy ja maa-artisokkasose resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 1 t
  3. Reseepaistettu peltopyy ja maa-artisokkasose
  4. 6 annosta
  5. 600 g metsälintua (peltopyy)
  6. 2 kpl sipulia (lohkottuna)
  7. 1 kpl porkkanaa (paloiteltuna)
  8. 50 g persiljaa
  9. 2 rkl voita
  10. 1 kpl laakerinlehteä
  11. 1 tl valkopippuria (kokonaisia)
  12. ½ tl suolaa
  13. 2 kpl porkkanaa
  14. 1 kpl palsternakkaa
  15. 12 kpl hillosipuleita
  16. Maa-artisokkasose
  17. 300 g maa-artisokkaa
  18. 2 dl kevytmaitoa
  19. 3 rkl voita
  20. ¼ tl suolaa
  21. ¼ tl valkopippuria
  22. Leikkaa kolmesta pyystä rintalihat. Ruskista rangat ja kolme kokonaista
  23. lintua pannulla voissa ja nosta ne pataan.
  24. Lisää hieman vettä, sipuli, porkkanapalat ja mausteet. Peitä kannella
  25. ja anna kypsyä noin tunnin verran, kunnes koivet irtoavat helposti ja
  26. linnut ovat kypsiä.
  27. Siivilöi liemi ja keitä sitä kokoon. Mausta liemi suolalla. Irrota
  28. jäähtyneistä padassa kypsennetyistä linnuista rintalihat ja koivet.
  29. Kuutioi porkkanat sekä palsternakka. Keitä juurekset kypsiksi suolalla
  30. maustetussa vedessä.
  31. Leikkaa maa-artisokat kuutioiksi ja hauduta maidossa kypsäksi. Soseuta
  32. siivilän läpi ja mausta voilla, suolalla ja valkopippurilla.
  33. Paista kuutioidut porkkanat ja palsternakka sekä hillosipulit voissa.
  34. Paista raaat pyynrinnat pannulla voissa molemmin puolin. Mausta
  35. suolalla ja valkopippurilla. Jätä rinnat sisältä puolikypsiksi.
  36. Vatkaa liemen joukkoon hieman voita. Lämmitä koivet ja kypsät rinnat.
  37. Leikkaa kypsät sekä roseepaistetut peltopyyn rintapalat viipaleiksi ja
  38. tarjoa paistettujen juureskuutioiden, maa-artisokkasoseen ja liemen
  39. kanssa.
  40. Trajoa roseepaistetut peltopyyt ja maa-artisokkasose sydäntalven
  41. pääruokana.

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit