Mainokset

Perunatäytteinen bruschetta resepti

Mainokset

Perunatäytteinen bruschetta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Perunataytteinen bruschetta
  4. 6 annosta
  5. 300 g vaaleaa leipää (ciabatta)
  6. 300 g keitettyä uutta perunaa
  7. Sitruunakastike
  8. 6 kpl anjovista
  9. 75 g persiljaa
  10. 1 kpl sitruunaa
  11. 4 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  12. 1 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  13. 1 dl oliiveja (vihreä)
  14. ½ tl suolaa
  15. ½ tl mustapippuria
  16. Koristeluun
  17. 6 kpl anjovista
  18. 60 g rucolaa
  19. Halkaise keitetyt perunat ja viipaloi ne tasakokoisiksi paloiksi.
  20. Valmista sitruunakastike. Silppua anjovikset ja persilja hienoksi.
  21. Raasta pestyn sitruunankuori. Purista sitruunan mehu talteen. Halkaise
  22. oliivit.
  23. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää anjovisfileet, persiljasilppu,
  24. sitruunankuoriraaste ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota seosta pari
  25. minuuttia. Lisää joukkoon perunapalat ja sekoita varovasti.
  26. Lisää sitruunamehu, oliivinpuolikkaat ja anna seoksen hautua 5
  27. minuuttia. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Jätä seos hautumaan.
  28. Valmista sillä välin leipä. Halkaise leipä pituussuunnassa. Leikkaa se
  29. annospaloiksi. Paahda palat kuumassa grillissä tai parilassa ruskeiksi.
  30. Lusikoi paahdetulle leivälle perunaseosta ja oliiviöljyä. Koristele
  31. leipä anjovisfileillä ja rucolanlehdillä. Tarjoa heti.

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit