Mainokset

Perunavuoka Manteliset lanttu-kermaperunat resepti

Mainokset

Perunavuoka Manteliset lanttu-kermaperunat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Täytetyt salvia-pekonipossut
  4. 8 annosta
  5. 1 kg perunaa
  6. 500 g lanttua
  7. 3 kpl valkosipulinkynttä
  8. 2 tl suolaa
  9. 1 dl mantelilastuja
  10. 2½ dl kuohukermaa
  11. Kuori ja viipaloi perunat sekä lanttu. Kuori ja hienonna
  12. valkosipulinkynnet.
  13. Nosta voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunoita, lanttua, suolaa,
  14. valkosipulia ja osa mantelilastuista. Kaada päälle kerma ja ripottele
  15. pintaan mantelilastuja.
  16. Paista mantelista lanttu-kermaperunavuokaa 200 asteessa tunnin ajan.
  17. Laske lämpö 175 asteeseen ja kypsennä vielä puoli tuntia. Lisää
  18. nestettä tarvittaessa.
  19. Tarjoa manteliset lanttu-kermaperunat täytettyjen salvia-pekonipossujen
  20. kanssa.

Kuva galleriasta

kasviskeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit