Mainokset

Peuragulassi resepti

Mainokset

Peuragulassi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Haudutettu punakaali ja peuragulassi
  4. 6 annosta
  5. 500 g hirvenpaistia
  6. 1 kpl valkosipulinkynttä
  7. 1 rkl rypsiöljyä
  8. ½ tl suolaa
  9. ¼ tl inkivääriä
  10. ¼ tl meiramia
  11. ¼ tl kuminaa
  12. 2 kpl sipulia
  13. 60 g silavaa
  14. 1 tl paprikajauhetta
  15. ¼ dl tomaattipyreetä
  16. 3 dl lihalientä
  17. 1 rkl vehnäjauhoja
  18. 120 g smetanaa
  19. Leikkaa hirven- tai peuran paisti 23 cm paloiksi ja nosta ne kulhoon.
  20. Kuori valkosipulinkynsi, purista se öljyyn ja lisää mausteet. Sekoita
  21. mausteöljy hyvin lihapalojen joukkoon, peitä kulho ja anna lihan
  22. maustua tunnin verran.
  23. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna silava tai pekonit paistokasarissa,
  24. lisää sipulit, kuullota. Lisää lämpöä. Nosta lihapalat kasariin ja
  25. ruskista. Lisää joukkoon paprikajauhe ja tomaattipyree sekä puolet
  26. kuumasta lihaliemestä.
  27. Peitä kasari kannella ja anna gulassin hautua miedolla lämmöllä 1,52
  28. tuntia. Lisää tarvittaessa lihalientä.
  29. Sekoita jauhot smetanan kanssa ja lisää se kypsymisen loppuvaiheessa
  30. kattilaan. Anna kiehahtaa pari kertaa.
  31. Lisää tarvittaessa loput lihaliemestä, kuitenkin niin, ettei
  32. gulassikastikkeesta tule liian ohutta.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit