Mainokset

Pienet herkkuleivät resepti

Mainokset

Pienet herkkuleivät resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Pienet herkkuleivat
  3. 12 kpl
  4. 24 kpl hiivaleipäviipaletta
  5. Tonnikalatäyte
  6. 145 g tonnikalapasteijaa
  7. 200 g tuorejuustoa
  8. Leikkaa muotin avulla leivistä pieniä, tasakokoisia ympyröitä.
  9. Sekoita keskenään tonnikalapasteija ja tuorejuusto. Voitele puolet
  10. leivistä tahnalla ja aseta toinen leipä kanneksi.
  11. Voitele kansipala täytteellä. Koristele leivät mielesi ja makusi mukaan
  12. juhlaviksi.
  13. Säilytä leipiä kylmässä. Tarjoa saman päivän aikana.
  14. Täytevaihtoehdot: erilaisia leikkeleitä, erilaisia juustoja,
  15. savustettua kalaa, katkarapuja tai mätiä, grillattua kanaa tai
  16. kasviksia, keitettyä parsaa.
  17. Koristeluvaihtoehdot: tuoreita yrttejä, paahdettuja pähkinöitä tai
  18. siemeniä, kuivattuja viikunoita, aprikooseja tai luumuja,
  19. viinirypäleitä, vadelmia tai mansikoita, mausteisia hilloja tai
  20. chutneyta, hillottua tai paahdettua sipulia.

Kuva galleriasta

vihreat_pavut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit