Mainokset

Pienet makkarapasteijat (Empanadillas) resepti

Mainokset

Pienet makkarapasteijat (Empanadillas) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Pienet makkarapasteijat, Empanadillas
  4. 15 kpl
  5. Täyte
  6. 350 g sipulia
  7. 4 kpl valkosipulinkynttä
  8. ½ rkl ruokaöljyä
  9. 2 kpl munaa
  10. 100 g chorizo-makkaraa (suikaloituna)
  11. 1 dl oliiveja (silputtuna)
  12. ⅓ dl pepperoni paprikaa (silputtuna)
  13. 1 tl viinietikkaa
  14. 1½ tl paprikajauhetta
  15. 1½ tl suolaa
  16. ½ tl sokeria
  17. ¼ tl mustapippuria
  18. Taikina
  19. 1 dl kevytmaitoa
  20. ¾ dl oliiviöljyä
  21. 2 rkl voita
  22. 1 tl suolaa
  23. 5 dl vehnäjauhoja
  24. ½ tl ruokasoodaa
  25. Voiteluun
  26. 1 kpl munaa
  27. Tee ensin täyte. Kuori ja suikaloi sipulit ja hienonna
  28. valkosipulinkynnet. Kuumenna pannussa tilkka öljyä ja kuullota sipulit
  29. pehmeiksi. Keitä munat koviksi (noin 10 minuuttia). Kuori ja hienonna
  30. munat ja lisää sipuleiden joukkoon. Lisää myös meetvursti ja oliivit
  31. sekä viinietikka ja mausteet. Jos käytät voimakasta chorizo-makkaraa,
  32. voit jättää pepperonit pois.
  33. Tee taikina. Sekoita kulhossa maito, oliiviöljy, pehmeä voi ja suola.
  34. Lisää vehnäjauhot, joihin olet sekoittanut soodan. Alusta taikina
  35. tasaiseksi. Anna taikinan levätä hetki ja kauli se sitten jauhotetulla
  36. pöydällä muutaman millin paksuiseksi levyksi.
  37. Leikkaa levystä muotilla halkaisijaltaan noin 12 sentin pyörylöitä,
  38. nosta niille täytettä ja taita kaksin kerroin. Nipistele reunat
  39. tiiviisti kiinni ja nosta pasteijat pellille leivinpaperin päälle.
  40. Voitele ne munalla ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  41. Tarjoa hieman jäähtyneinä tai huoneenlämpöisinä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit