Mainokset

Pienet rouskupiiraat resepti

Mainokset

Pienet rouskupiiraat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Pienet rouskupiiraat
  4. 10 kpl
  5. Taikina
  6. 2½ dl vehnäjauhoja
  7. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  8. 1 kpl keltuaista
  9. ¼ tl suolaa
  10. 1 rkl vettä
  11. Täyte
  12. 500 g kangasrouskuja (ryöpättyjä, pilkottuja)
  13. 2 rkl soijakastiketta
  14. 3 rkl makeaa chilikastiketta
  15. 150 g smetanaa
  16. 1½ dl ruokakermaa
  17. 2 kpl munaa
  18. ½ tl suolaa
  19. ½ tl mustapippuria
  20. Koristeluun
  21. ½ dl auringonkukansiemeniä
  22. Valmista taikina. Nypi suola, jauhot ja huoneenlämpöinen rasva sormin
  23. murumaiseksi seokseksi. Lisää keltuainen ja lopuksi vettä varovasti,
  24. kunnes taikinasta tulee kiinteää. Älä vaivaa.
  25. Painele taikina voideltujen pienien irtopohjavuokien pohjalle ja
  26. reunoille ja pane vuoat jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
  27. Valmista täyte. Paista sienet pannulla, niin että neste poistuu. Mausta
  28. seos soijalla ja chilikastikkeella. Nosta sivuun.
  29. Lisää joukkoon smetana, ruokakerma ja kananmunat. Maista ja mausta
  30. makusi mukaan suolalla ja mustapippurirouheella.
  31. Jaa täyteseos taikinapohjille, koristele pinnat siemenillä ja paista
  32. vuokia uunin alaosassa 225 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes
  33. taikina on kypsää ja saanut kauniin paistovärin. Tarjoa pikkulämpiminä
  34. esimerkiksi iltapalalla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit