Mainokset

Pienet suppilovahveropiiraat resepti

Mainokset

Pienet suppilovahveropiiraat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Pienet suppilovahveropiiraat
  4. 25 kpl
  5. 5 dl kevytmaitoa
  6. 50 g hiivaa
  7. 2 tl suolaa
  8. 2 rkl hunajaa
  9. 5 dl sämpyläjauhoja
  10. 5 dl vehnäjauhoja
  11. 1 dl ruokaöljyä
  12. Täyte
  13. 1 L suppilovahveroita
  14. 2 kpl sipulia
  15. 2 kpl valkosipulinkynttä
  16. 1 rkl ruokaöljyä
  17. 2 dl kermaviiliä
  18. 1 kpl munaa
  19. 1 tl suolaa
  20. ½ tl mustapippuria
  21. ½ tl timjamia
  22. Liuota hiiva haaleaan nesteeseen. Sekoita mukaan suola, hunaja ja
  23. sämpyläjauhot. Alusta taikina vehnäjauhoilla ja lisää loppuvaiheessa
  24. mukaan öljy. Anna taikinan kohota.
  25. Leivo taikinasta tanko ja jaa se 25 osaan. Pyöritä palat pyöreiksi
  26. sämpylöiksi ja anna kohota.
  27. Haihduta tuoreista, pienennetyistä suppilovahveroista enimmät nesteet
  28. pannulla tai pane pannulle pakastetut, sulaneet suppilovahverot. Lisää
  29. mukaan hienonnetut sipulit ja tilkka öljyä. Anna hautua noin 5
  30. minuuttia ja jäähdytä.
  31. Sekoita kermaviiliin muna ja mausteet.
  32. Paina juomalasin pohjalla kohonneisiin sämpylöihin syvennys ja täytä se
  33. suppilovahvero-sipuliseoksella ja lusikoi päälle kermaviiliseosta.
  34. Paista 225 asteessa 1215 minuuttia.
  35. Voit halutessasi koristella piiraiden reunat vaikka seesamin- tai
  36. unikonsiemenillä.
  37. Sienien asemesta voit käyttää täytteenä esimerkiksi kinkkukuutioita
  38. tai tonnikalaa.

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit