Mainokset

Piirakat Feta-nokkospiiraat resepti

Mainokset

Piirakat Feta-nokkospiiraat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Feta-nokkospiiraat
  4. 12 kpl
  5. Pohja
  6. 5 dl hiivaleipäjauhoja
  7. 1 tl sokeria
  8. ½ tl suolaa
  9. 1 kpl kuivahiivapussia
  10. 2½ dl vettä
  11. 2 rkl rypsiöljyä
  12. Täyte
  13. 1 rkl rypsiöljyä
  14. 1 kpl sipulia (silputtuna)
  15. 1 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  16. 1 kpl punaista paprikaa (kuutioituna)
  17. 150 g nokkosta (ryöpättynä)
  18. 200 g fetajuustoa (rasvaa 18 %) (kuutioituna)
  19. 1 dl oliiveja (viipaloituna)
  20. 1 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  21. 2 kpl munaa
  22. 1 rkl oreganoa
  23. ½ tl mustapippuria
  24. 1 rkl hunajaa
  25. 1 tl suolaa
  26. Valmista ensin taikina. Sekoita hiivaleipäjauhot, sokeri, suola ja
  27. kuivahiiva keskenään ja lisää joukkoon reilusti kädenlämpöinen vesi ja
  28. öljy. Alusta taikina kimmoisaksi ja jätä kohoamaan lämpimään paikkaan
  29. noin 20 minuutiksi.
  30. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit sekä paprika. Anna kasvisten
  31. pehmetä hetken aikaa. Anna seoksen jäähtyä ja sekoita joukkoon
  32. hienonnettu nokkonen tai pinaatti, feta, oliivit, ranskankerma ja
  33. munat. Mausta täyte oreganolla, mustapippurilla, hunajalla ja suolalla.
  34. Nujerra taikina, leivo tangoksi ja jaa 12 osaan. Öljyä muffinipellin
  35. kolot. Taputtele jauhotetuin käsin taikinasta kämmenenkokoisia ohuita
  36. leipäsiä. Asettele ne pellin lokosiin ja kohota 15 minuuttia. Jaa täyte
  37. koloihin ja paista piiraita 200 asteessa 1520 minuuttia.
  38. Pienet feta-nokkospiiraat ovat hyvä tarjottava kahvipöydässä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit