Mainokset

Piirakat Punakaalisupikkaat resepti

Mainokset

Piirakat Punakaalisupikkaat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t 15 min
  3. Lihaliemi
  4. 16 kpl
  5. 500 g ruistaikinaa (pakaste)
  6. Täyte
  7. 1,2 kg punakaalia (suikaloituna)
  8. ½ dl rypsiöljyä
  9. 200 g sipulia (silputtuna)
  10. 1 kpl omenaa (kuutioituna)
  11. ½ dl sitruunamehua
  12. ½ dl soijakastiketta
  13. ½ dl vettä
  14. ½ tl neilikkaa
  15. 1 kpl kasvisliemikuutiota
  16. ½ tl mustapippuria
  17. ½ dl vehnäjauhoja
  18. Voiteluun
  19. 1 kpl munaa
  20. Pinnalle
  21. 1 dl kurpitsansiemeniä
  22. 2 rkl sormisuolaa
  23. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mittaa vehnäjauhoja lukuun ottamatta
  24. kaikki täytteen aineet uunipataan tai -vuokaan. Jos pata on pienehkö,
  25. voit kuullottaa kaalisuikaleet ensin liedellä öljyssä, jotta kaali
  26. menee kasaan.
  27. Kypsennä punakaalitäytettä uunissa 2 tuntia. Kääntele seosta silloin
  28. tällöin. Sekoita lopuksi kypsän täytteen joukkoon vehnäjauhot ja
  29. jäähdytä seos.
  30. Kauli ruistaikina jauhotetulla leivinpöydällä muutaman millin
  31. paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta pyöreän (Ø 10 cm) muotin avulla 16
  32. pyörylää.
  33. Nosta jokaiselle pyörylälle 1 rkl täytettä, sivele reunat vedellä ja
  34. taita puolikuiksi. Paina supikkaiden reunat haarukalla huolellisesti
  35. kiinni.
  36. Nostele supikkaat leivinpaperoiduille uunipelleille, voitele munalla ja
  37. ripottele pintaan siemeniä sekä hiukan suolahiutaleita.
  38. Paista punakaalisupikkaita 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  39. Tarjoa punakaalisupikkaat lihaliemen seurana.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit