Mainokset

Piirakka Kesäkurpitsa-pekonipiirakka resepti

Mainokset

Piirakka Kesäkurpitsa-pekonipiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 55 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Kesäkurpitsa-pekonipiirakka
  4. 10 annosta
  5. 3 dl vehnäjauhoja
  6. 3 dl neljänviljanhiutaleita
  7. 2 tl leivinjauhetta
  8. ½ dl tuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
  9. 150 g voita (kuutioituna)
  10. ½ dl vettä
  11. Täyte
  12. 200 g pekonia
  13. 1 kpl kesäkurpitsaa
  14. 1 kpl paprikaa
  15. 150 g mozzarellajuustoa (raastettuna)
  16. 2 dl kevytmaitoa
  17. 3 kpl munaa
  18. ½ tl mustapippuria
  19. Sekoita kulhossa kuivat aineet ja hienonnettu rosmariini keskenään.
  20. Nypi joukkoon voi. Lisää lopuksi kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi. Tee
  21. taikinasta pallo ja kääri kelmuun. Anna taikinan levätä kylmässä noin
  22. 30 minuuttia.
  23. Silppua pekonit. Paista ne pannulla, valuta siivilässä ylimääräinen
  24. rasva pois.
  25. Viipaloi kesäkurpitsa ja paista nopeasti kuumalla pannulla. Kuutioi ja
  26. paista myös paprika.
  27. Kauli taikina ja nosta joko voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun
  28. vuokaan (noin 20 x 20 cm).
  29. Levitä vuoan pohjalle ensin pekonit, sitten paprikat ja päälle riveihin
  30. kesäkurpitsat. Sekoita kulhossa maito, munat ja pippuri.
  31. Kaada muna-maitoseos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Paista
  32. kesäkurpitsa-pekonipiirakkaa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  33. Voit leipoa piirakkataikinan valmiiksi pakastimeen ja käyttää
  34. myöhemmin.

Kuva galleriasta

paistettu_possu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit