Mainokset

Piirakka Parsaa ja vuohenjuustopiirakka resepti

Mainokset

Piirakka Parsaa ja vuohenjuustopiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Parsaa ja vuohenjuustopiirakka
  4. 8 annosta
  5. Pohja
  6. ½ dl seesaminsiemeniä
  7. 125 g voita
  8. 2½ dl vehnäjauhoja
  9. 2 rkl vettä
  10. ½ tl suolaa
  11. Täyte
  12. 2 dl tuoreyrttiseosta (hienonnettuna)
  13. ½ dl seesaminsiemeniä
  14. 2 dl ruokakermaa
  15. 1 dl kevytmaitoa
  16. 3 kpl munaa
  17. 1 tl suolaa
  18. ¼ tl mustapippuria
  19. 200 g vuohenmaitojuustoa
  20. Tarjoiluun
  21. 1 kg parsaa
  22. 5 dl rucolaa
  23. 1 rkl oliiviöljyä
  24. ¼ tl suolaa
  25. ¼ tl mustapippuria
  26. Paahda ensin pannulla keskilämmöllä sekä pohjan että täytteen
  27. seesaminsiemenet (1 dl). Anna jäähtyä. Ota ½ dl erilleen täytettä
  28. varten.
  29. Valmista pohja. Nypi rasvaan jauhot ja lisää vesi, suola sekä siemenet.
  30. Levitä taikina (Ø 26 cm) piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
  31. Valmista täyte. Sekoita hienonnetut yrtit, seesaminsiemenet,
  32. ruokakerma, maito ja munat kulhossa hyvin. Mausta suolalla ja myllystä
  33. rouhitulla pippurilla.
  34. Kaada seos taikinapohjalle. Leikkaa vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi ja
  35. asettele päällimmäiseksi vuokaan.
  36. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  37. Kun piiras on kauniisti ruskistunut, peitä se tarvittaessa
  38. leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa.
  39. Ota piiras pois uunista ja pane grillivastus päälle.
  40. Lado parsat uuniritilälle. Nosta ritilä pellille, jolla on
  41. leivinpaperi. Sivele parsoille oliiviöljyä. Rouhi päälle suolaa ja
  42. mustapippuria myllystä. Grillaa uunissa 610 minuuttia parsatankojen
  43. paksuudesta riippuen. Kokeile veitsellä tai tikulla kypsyyttä.
  44. Tarjoa parsat vuohenjuustopiiraan ja oliiviöljyllä sekä maun
  45. mukaan suolalla ja mustapippurilla maustetun rucolan kanssa.
  46. Voit grillata parsat myös ulkogrillissä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit