Mainokset

Piirakka Parsapiirakka resepti

Mainokset

Piirakka Parsapiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Parsapiirakka
  4. 10 annosta
  5. 500 g voitaikinaa
  6. 450 g parsaa
  7. 125 g tuorejuustoa (piparjuuri)
  8. 150 g ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  9. 1 kpl munaa
  10. ¼ tl mustapippuria
  11. Pinnalle
  12. 1 dl tuoretta basilikaa
  13. Sulata voitaikina pakkauksen ohjeiden mukaan.
  14. Kuumenna suuressa kattilassa runsaasti vettä ja mausta se suolalla.
  15. Keitä parsoja noin 5 minuuttia.
  16. Valuta parsat, leikkaa kannasta noin 1 cm pala pois. Leikkaa parsat
  17. puoliksi.
  18. Notkista tuorejuusto ranskankermalla.
  19. Kauli taikina noin 35 x 20 cm:n kokoiseksi levyksi. Leikkaa levy
  20. kahteen osaan, jolloin saat kaksi noin 17x 20 cm:n kokoista palaa.
  21. Nosta taikinapalat leivinpaperoidulle uunipellille. Leikkaa veitsellä
  22. viillot noin 2 cm päähän reunoista, älä paina veistä pohjaan asti.
  23. Voitele taikinalevyt kevyesti munalla.
  24. Levitä tuorejuustoseos taikinapalojen päälle viiltämiesi reunojen
  25. sisäpuolelle. Asettele parsat tuorejuuston päälle. Rouhaise pintaan
  26. mustapippuria.
  27. Paista piirakoita 200-asteisen uunin keskitasolla 2530 minuuttia.
  28. Koristele parsapiirakka yrttien lehdillä. Tarjoile hieman lämpimänä.

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit