Mainokset

Piirakka Raparperineliöt resepti

Mainokset

Piirakka Raparperineliöt resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Raparperineliöt
  4. 40 palaa
  5. 200 g voita
  6. 2 dl sokeria
  7. 1 kpl munaa
  8. 3 dl vehnäjauhoja
  9. 1 dl perunajauhoja
  10. 1 tl leivinjauhetta
  11. 2 dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  12. Kiisseli
  13. 500 g raparperia
  14. 1 dl sokeria
  15. ½ dl vettä
  16. 2 rkl perunajauhoja
  17. Muruseos
  18. 50 g voita
  19. ½ dl sokeria
  20. 1 dl vehnäjauhoja
  21. Koristeraidat
  22. 2 dl tomusokeria
  23. 2 rkl vettä
  24. Valmista ensin sakea raparperikiisseli. Sekoita kattilassa paloitellut
  25. raparperit, vesi ja sokeri. Keitä kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes
  26. raparperit ovat pehmenneet. Sekoita suurus ja lisää se seokseen
  27. reippaasti sekoittaen. Nosta kattila liedeltä ja anna kiisselin
  28. jäähtyä.
  29. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita keskenään
  30. vehnä- ja perunajauhot sekä leivinjauhe. Lisää seos taikinaan
  31. vuorotellen kerman kanssa. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Levitä taikina
  32. leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa uunin alimmalla
  33. tasolla noin 10 minuuttia.
  34. Sekoita pehmeä rasva ja sokeri muruseosta varten. Lisää vehnäjauhot ja
  35. sekoita murumaiseksi seokseksi.
  36. Levitä kiisseli puolikypsälle piirakalle. Ripottele pinnalle muruseos.
  37. Paista edelleen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  38. Sekoita keskenään tomusokeri ja vesi notkeaksi tahnaksi. Valuta
  39. sokerikuorrutetta ohuina nauhoina jäähtyneen piirakan pintaan.
  40. Paloittele raparperipiirakka neliöiksi, kun sokerikuorrutus on täysin
  41. kuivunut.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit