Mainokset

Piirakka Raparperipiirakka resepti

Mainokset

Piirakka Raparperipiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Raparperipiirakka
  4. 10 palaa
  5. Murotaikina
  6. 100 g voita
  7. 1 dl sokeria
  8. 2½ dl vehnäjauhoja
  9. 1 tl vaniljasokeria
  10. 1 tl leivinjauhetta
  11. 1 kpl munaa
  12. Täyte
  13. 10 dl raparperia (paloiteltuna)
  14. 2 rkl maissitärkkelystä
  15. 2 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  16. 1 kpl munaa
  17. 1 dl sokeria
  18. 2 tl vaniljasokeria
  19. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Tee murotaikina. Mittaa kulhoon
  20. huoneenlämpöinen voi ja kuivat aineet. Nypi seos muruiksi, eli
  21. puristele seosta sormillasi, kunnes se on tasaista murua.
  22. Lisää muna ja sekoita taikina tasaiseksi.
  23. Voitele ja jauhota piirakkavuoka. Taputtele taikina jauhotetuin sormin
  24. vuoan pohjalle ja reunoille.
  25. Jos käytät pakastettuja raparperipaloja, sekoita niiden joukkoon
  26. maissitärkkelys.
  27. Sekoita keskenään ranskankerma tai kermaviili, muna ja sokerit.
  28. Paista pohjaa ensin noin 5 minuuttia ilman täytettä.
  29. Levitä raparperit pohjalle ja kaada päälle ranskankermaseos.
  30. Paista raparperipiirakkaa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut
  31. hieman väriä ja raparperit ovat pehmeitä.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit