Mainokset

PiirakkaRahkatorttu ( Hapukoortort) resepti

Mainokset

PiirakkaRahkatorttu ( Hapukoortort) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Rahkatorttu
  4. 10 palaa
  5. 100 g voita
  6. 1 dl sokeria
  7. 1 kpl munaa
  8. 1½ tl sitruunankuoriraastetta
  9. 3 dl vehnäjauhoja
  10. ½ tl leivinjauhetta
  11. Täyte
  12. 500 g maitorahkaa
  13. 1 dl kuohukermaa
  14. 1¾ dl sokeria
  15. 2 kpl munaa
  16. 2 rkl sitruunamehua
  17. 2 rkl appelsiininkuoripaloja
  18. 1 rkl maissitärkkelystä
  19. 2 tl vaniljasokeria
  20. ¼ tl suolaa
  21. ½ dl manteleita
  22. Vatkaa pehmeä voi sekä sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon muna. Lisää
  23. raastettu sitruunankuori sekä vehnäjauhot, joihin olet sekoittanut
  24. leivinjauheen.
  25. Vuoraa pyöreä irtopohjavuoka tai piirakkavuoka leivinpaperilla. Painele
  26. taikina jauhotetuin sormin vuoan pohjalle sekä reunoille muutaman
  27. sentin korkeudelle. Nosta vuoka jääkaappiin tai pakastimeen siksi
  28. aikaa, kun teet täytteen.
  29. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita täytteen aineet, lukuun
  30. ottamatta manteleita, huolellisesti keskenään. Kaada täyte pohjalle,
  31. tasoita ja asettele manteleita koristeeksi.
  32. Paista rahkapiirakkaa noin tunti, kunnes rahkatäyte on kohonnut ja
  33. aavistuksen ruskettunut, ja rahkapiirakan reunat ovat saaneet väriä.

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit