Mainokset

Pikkuleipä Mantelinapit resepti

Mainokset

Pikkuleipä Mantelinapit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Mantelinapit
  4. 30 kpl
  5. 2 kpl valkuaista
  6. 3 dl tomusokeria
  7. 200 g mantelijauhetta
  8. ¼ tl suolaa
  9. Mittaa kulhoon valkuaiset ja tomusokeri. Vatkaa seosta, kunnes vaahto
  10. muuttuu sitkeäksi ja pitää muotonsa. Kääntele joukkoon mantelijauhe ja
  11. suola.
  12. Nostele massasta kahden teelusikan avulla nokareita pelleille
  13. leivinpaperin päälle, 16 kpl/pelti.
  14. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Voit käyttää
  15. kiertoilmatoimintoa ja kypsentää molemmat pellilliset yhtä aikaa, jos
  16. haluat. Laske tällöin uunin lämpöä 20 asteella.
  17. Anna mantelinappien kuivahtaa ja kovettua pelleillä, ennen kuin irrotat
  18. ne. Säilytä mantelinappeja paperipussissa ja nauti niitä grillattujen
  19. raparperien, aprikoosien ja nektariinien kanssa.

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit