Mainokset

PikkuleipäBataatti-pähkinäpikkuleivät ( Panellets) resepti

Mainokset

PikkuleipäBataatti-pähkinäpikkuleivät ( Panellets) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Bataatti-pähkinäpikkuleivät Panellets
  4. 30 kpl
  5. 125 g bataattia
  6. 2 dl sokeria
  7. 125 g manteleita (rouhittuna)
  8. 100 g kookoshiutaleita
  9. ½ dl vehnäjauhoja
  10. 1 kpl munaa
  11. 1 tl sitruunankuoriraastetta
  12. ½ tl vaniljasokeria
  13. 100 g hasselpähkinöitä (rouhittuna)
  14. 100 g cashewpähkinöitä (rouhittuna)
  15. Kuori ja lohko bataatti tai peruna. Mittaa kattilaan sen verran vettä,
  16. että bataattipalat peittyvät. Keitä pehmeiksi, kaada vesi pois ja survo
  17. bataatit perunasurvimella.
  18. Lisää bataattisoseen joukkoon sokeri, rouhitut mantelit,
  19. kookoshiutaleet, vehnäjauhot, keltuainen, raastettu sitruunankuori ja
  20. vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.
  21. Vatkaa valkuaisen rakenne rikki kulhossa ja mittaa pähkinärouheet
  22. toiseen kulhoon. Ota taikinasta pieniä paloja ja pyöritä palloiksi.
  23. Kieritä taikinapallot ensin valkuaisessa ja sitten pähkinäseoksessa ja
  24. nosta pikkuleivät pellille, leivinpaperin päälle.
  25. Paista bataatti-pähkinäpikkuleipiä 175 asteessa noin 15 minuuttia,
  26. kunnes ne ovat kauniin kullankeltaisia. Jäähdytä
  27. bataatti-pähkinäpikkuleivät ritilän päällä ja säilytä niitä
  28. kannellisessa rasiassa. Bataatti-pähkinäpikkuleivät säilyvät noin
  29. viikon.

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit