Mainokset

PikkuleipäOslon kiekot ( Osloringer) resepti

Mainokset

PikkuleipäOslon kiekot ( Osloringer) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 25 min
  3. Oslon kiekot Osloringer
  4. 25 kpl
  5. 200 g voita
  6. 1½ dl sokeria
  7. 1 kpl munaa
  8. 4 dl vehnäjauhoja
  9. 1½ tl leivinjauhetta
  10. 1 tl vaniljasokeria
  11. Pinnalle
  12. 2½ dl corn flakes -maissihiutaleita
  13. Kuorrutukseen
  14. 200 g tummaa suklaata
  15. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää muna sekä
  16. vehnäjauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen ja vaniljasokerin.
  17. Vuoraa 3 peltiä leivinpaperilla ja kuumenna uuni 200 asteeseen.
  18. Lusikoi taikina pursotinpussiin. Pursota taikinasta Ø noin kymmenen
  19. sentin renkaita. Renkaan paksuus saisi olla noin 1½ senttiä. Jätä
  20. reilut välit, renkaat leviävät paistuessaan. Painele jokaisen renkaan
  21. pintaan hiukan maissihiutaleita.
  22. Paista yhtä pellillistä kerrallaan noin 8 minuuttia, kunnes pikkuleivät
  23. ovat kauniisti ruskistuneita ja täysin kypsiä. Jos Oslon pikkuleivät
  24. jäävät hiukan raaoiksi, ne saattavat hajota. Varo kuitenkin, etteivät
  25. renkaat pala.
  26. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
  27. Kasta jäähtyneet Oslon kiekot yhdeltä sivultaan suklaaseen ja nosta ne
  28. alustan päällä viileään jähmettymään.
  29. Voit säilyttää valmiita Oslon pikkuleipiä pakastimessa. Ne sulavat
  30. tarjolle noin puolessa tunnissa.

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit