Mainokset

Pinaatticannellonit resepti

Mainokset

Pinaatticannellonit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Pinaatticannelonit
  4. 6 annosta
  5. 130 g lasagnelevyjä (6 kpl)
  6. Täyte
  7. 150 g pinaattia
  8. 75 g tuoretta basilikaa
  9. 250 g ricottajuustoa
  10. 250 g mascarponejuustoa
  11. 50 g mozzarellajuustoa
  12. 2 kpl valkosipulinkynttä
  13. 1 tl suolaa
  14. 1 kpl munaa
  15. ½ tl mustapippuria
  16. Päälle
  17. 2½ dl maustettua ruokakermaa (kolme juustoa)
  18. 1 rkl vehnäjauhoja
  19. 100 g mozzarellajuustoa (raasteena)
  20. Valmista cannellonien täyte. Valuta sula pakastepinaatti hyvin. Yhdistä
  21. keskenään kaikki täytteen ainekset.
  22. Keitä lasagnelevyt pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa
  23. runsaassa vedessä noin 8 minuutin ajan. Valuta levyt ja huuhtele ne
  24. kylmässä vedessä. Nosta erikseen leivinpaperin päälle.
  25. Levitä jokaisen levyn toiseen reunaan pari ruokalusikallista täytettä
  26. ja kääri rullalle. Nosta rullat voideltuun uunivuokaan saumapinta
  27. alaspäin.
  28. Pane kattilaan juustokerma, vehnäjauho ja mozzarellajuusto. Kuumenna
  29. koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia. Kumoa seos lasagnerullien
  30. pinnalle.
  31. Pane vuoka uuniin ja kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes
  32. pinta on saanut kauniin ruskean värin.
  33. Tarjoa cannellonit lämpiminä lammasvartaiden kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit