Mainokset

Pinaattignocchit ja kantarellikastike resepti

Mainokset

Pinaattignocchit ja kantarellikastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Pinaattignocchit ja kantarellikastike
  3. 6 annosta
  4. 250 g pinaattia (tuore)
  5. ½ kpl sipulia
  6. 50 g voita
  7. 75 g tuorejuustoa (maustamaton)
  8. 50 g parmesaanijuustoa (raasteena)
  9. 1 tl suolaa
  10. 1 tl mustapippuria
  11. 1 kpl munaa
  12. 1 kpl keltuaista
  13. 1½ dl vehnäjauhoja
  14. Kastike
  15. 5 dl kantarelleja
  16. ½ kpl sipulia
  17. ⅓ rkl ruokaöljyä
  18. 2 dl kuohukermaa
  19. 1 tl suolaa
  20. 1 tl mustapippuria
  21. Huuhtele pinaatit ja poista niistä kovat osat. Keitä pinaatteja
  22. kattilassa 5 minuuttia. Huuhdo kylmällä vedellä. Purista vesi hyvin
  23. pois ja hienonna pinaatti tai valuta sulanut pakastepinaatti.
  24. Leikkaa sipuli mahdollisimman pieneksi ja hauduta miedolla lämmöllä
  25. voissa 10 minuuttia.
  26. Varo ettei sipuli ruskistu. Lisää joukkoon pinaatti ja hauduta, kunnes
  27. pinaatti on täysin kuumaa ja ylimääräinen neste on haihtunut. Ota pois
  28. liedeltä ja jäähdytä.
  29. Sekoita tuorejuusto ja parmesaani keskenään ja lisää pinaatin joukkoon.
  30. Mausta suolalla ja pippurilla.
  31. Lisää joukkoon muna ja keltuainen. Sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita
  32. vehnäjauhot taikinan joukkoon.
  33. Pyörittele taikinasta jauhoisella leivinpöydällä sormenpaksuisia
  34. tankoja. Leikkaa jokainen tanko noin 2 cm paksuisiksi paloiksi,
  35. gnoccheiksi (noin 50 kpl).
  36. Keitä gnocchit muutamassa erässä suolalla maustetussa kiehuvassa
  37. vedessä noin 5 minuuttia. Gnocchit ovat valmiita, kun ne nousevat
  38. pintaan.
  39. Puhdista kantarellit ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy paistinpannulla
  40. ja kuullota hienonnettua sipulia öljyssä. Lisää kantarellit. Anna
  41. ruskistua hetki ja lisää kerma sekä suola ja mustapippuri.
  42. Anna kerman kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes se on
  43. sakeutunut.
  44. Kaada kantarellikastike kypsien gnocchien päälle ja tarjoile heti.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit