Mainokset

Pinaattignocchit resepti

Mainokset

Pinaattignocchit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 2 t 25 min
  3. Pinaattignocchit
  4. 6 annosta
  5. 300 g pinaattia (pakaste)
  6. 25 g voita
  7. 1 kpl salottisipulia (hienonnettuna)
  8. 2 rkl persiljaa (silputtuna)
  9. 125 g tuorejuustoa (piparjuuri)
  10. ¾ dl vehnäjauhoja
  11. 2 kpl keltuaista
  12. 75 g parmesaanijuustoa
  13. ½ tl jauhettua muskottipähkinää
  14. ½ tl suolaa
  15. ½ tl mustapippuria
  16. Liemi
  17. 9 dl kanalientä
  18. 75 g persiljaa (silputtuna)
  19. Pinnalle
  20. 6 rkl parmesaanijuustoa (raastettuna)
  21. Sulata pinaatti ja poista siitä ylimääräinen neste.
  22. Sulata voi kasarissa. Kuullota siinä sipulisilppu. Sekoita joukkoon
  23. pinaatti. Anna seoksen tekeytyä pari minuuttia.
  24. Kumoa seos isoon kulhoon. Lisää joukkoon silputtu persilja,
  25. tuorejuusto, jauhot, keltuaiset ja parmesaani. Vatkaa hyvin. Mausta
  26. seos muskotilla, suolalla ja pippurilla.
  27. Peitä kulho ja anna seoksen kiinteytyä kylmässä vähintään pari tuntia,
  28. mutta mieluiten yön yli.
  29. Valmista kanaliemi. Kiehauta kanaliemi kattilassa. Mausta liemi
  30. persiljasilpulla. Peitä liemi kannella ja pidä se lämpimänä.
  31. Ota teelusikallinen gnocchi-seosta ja pyöräytä se pieneksi palloksi.
  32. Mitä vähemmän käsittelet taikinaa, sitä kuohkeampia gnoccheista tulee.
  33. Nosta pallot tarjottimelle jauhotetun leivinpaperin päälle. Jatka niin
  34. kauan, kunnes seos loppuu.
  35. Kuumenna iso kattilallinen voisulalla maustettua vettä. Pudota gnocchit
  36. varovasti kasariin ja anna niiden kiehua 23 minuuttia. Nosta gnocchit
  37. vedestä reikäkauhalla annoskulhoihin.
  38. Kaada päälle kuuma kanaliemi. Tarjoa parmesaaniraasteen kera.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

grillaus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit