Mainokset

Piparjuuri-rucolasilakat resepti

Mainokset

Piparjuuri-rucolasilakat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Piparjuuri-rucolasilakat
  4. 10 annosta
  5. 600 kpl silakkafileitä
  6. Liemi
  7. 1 dl väkiviinaetikkaa
  8. 5 dl vettä
  9. 1 rkl suolaa
  10. 1 tl sokeria
  11. Kastike
  12. 1½ dl kevytmajoneesia
  13. 1 dl ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  14. 40 g rucolaa
  15. 2 rkl piparjuurta (raastettuna)
  16. 1 tl sinappia
  17. ½ tl suolaa
  18. Sekoita kulhossa liemen ainekset (ei kuumenneta). Upota fileet liemeen
  19. ja anna graavautua jääkaapissa valkoisiksi (noin 8 tuntia).
  20. Valuta fileet huolella ja kuivaa vielä talouspaperilla.
  21. Sekoita kastikeainekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa
  22. tasaiseksi kastikkeeksi.
  23. Lado fileet kastikkeen kanssa kerroksittain astiaan, jätä kastiketta
  24. päällimmäiseksi. Nosta kalat kylmään ja anna maustua seuraavaan
  25. päivään.
  26. Koristele tuoreella rucolalla ja lisää vahvuutta halutessasi
  27. vastaraastetulla piparjuurella.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit