Mainokset

Pistaasikastike Ricotta-pinaattitortellinit ja pistaasikastike resepti

Mainokset

Pistaasikastike Ricotta-pinaattitortellinit ja pistaasikastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Ricotta-pinaattitortellinit pistaasikastikkeella
  3. 2 annosta
  4. 100 g pistaaseja (kuorittuna)
  5. 1 rkl ruokaöljyä
  6. 1 rkl tuoretta salviaa
  7. 2 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  8. 1 tl suolaa
  9. ½ tl valkopippuria
  10. 1 dl parmesaanijuustoa (raasteena)
  11. 250 g pastaa (pinaatti-ricottatortellini, Barilla)
  12. Paahda pistaasit pienessä määrässä öljyä, lisää salvianlehdet ja paista
  13. niitä hetki.
  14. Lisää ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä kastike,
  15. mutta älä anna kiehua. Nosta kastike liedeltä.
  16. Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada kastike valutettujen
  17. tortellinien joukkoon ja sekoita.
  18. Tarjoile ricotta-pinaattitortellinit ja pistaasikastike parmesaanin
  19. kanssa, koristele tuoreilla salvianlehdillä ja muutamalla pistaasilla.
  20. Ohjeesta riittää neljälle hengelle alkuruoaksi tai pääruoaksi
  21. kahdelle.

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit