Mainokset

Pitko Korvapuustipitkot resepti

Mainokset

Pitko Korvapuustipitkot resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Korvapuustipitkot
  4. 3 kpl
  5. Pullataikina
  6. 5 dl kevytmaitoa
  7. 50 g hiivaa
  8. 1¾ dl sokeria
  9. 1 rkl kardemummaa
  10. 1 tl suolaa
  11. 1 kpl munaa
  12. 15 dl vehnäjauhoja
  13. 1½ dl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  14. Täyte
  15. 2 dl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  16. 1½ dl sokeria
  17. 3 rkl kanelia
  18. Voiteluun
  19. 1 kpl munaa
  20. Pinnalle
  21. 1½ dl raesokeria
  22. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri,
  23. kardemumma, suola ja muna.
  24. Lisää noin puolet jauhoista ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput jauhot
  25. vähitellen taikinaan ja lopuksi rasva.
  26. Alusta taikinaa, kunnes se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista.
  27. Kohota taikina leivinliinan alla kaksinkertaiseksi (3040 min). Jaa
  28. kohonnut taikina kolmeen osaan. Kauli palat ½ cm:n paksuisiksi
  29. suorakaiteen muotoisiksi levyiksi.
  30. Levitä täyte taikinalevyjen päälle. Kierrä taikinalevyt rulliksi.
  31. Leikkaa saksilla pitkoon poikkiviiltoja siten, että viipaleet jäävät
  32. pohjasta toisiinsa kiinni. Taita viipaleet eri suuntiin.
  33. Nosta korvapuustipitkot leivinpaperin päälle pellille. Anna kohota
  34. leivinliinan alla puolisen tuntia.
  35. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista
  36. korvapuustipitkoja 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit