Mainokset

Pitsa Pepperoni-kasvispizzat resepti

Mainokset

Pitsa Pepperoni-kasvispizzat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Pepperoni-kasvispizzat
  4. 4 annosta
  5. 2½ dl vettä
  6. ¾ tl suolaa
  7. 1 kpl kuivahiivapussia
  8. 5 dl hiivaleipäjauhoja
  9. 2 rkl rypsiöljyä
  10. Pepperoni-kasvistäyte
  11. 1 kpl kesäkurpitsaa (250 g)
  12. 1 kpl vihreää paprikaa (150 g)
  13. 2 kpl tomaattia (200 g)
  14. 150 g mozzarellajuustoa (raastettuna)
  15. 500 g tomaattimurskaa
  16. 50 g pepperonia (viipaleina)
  17. 2 tl oreganoa
  18. ½ tl mustapippuria
  19. Saat pizzoille rapean pohjan, kun kuumennat tyhjän pellin uunissa ja
  20. siirrät kohonneet, täytetyt pizzat leivinpaperin avulla
  21. esilämmitetylle pellille.
  22. Lämmitä vesi 42-asteiseksi. Lisää veteen suola ja kuivahiiva pieneen
  23. jauhomäärään sekoitettuna. Vaivaa taikinaan loput jauhot ja öljy.
  24. Kohota liinan alla noin 15 minuuttia.
  25. Jaa taikina neljään osaan. Taputtele ne kahdelle leivinpaperille noin
  26. 20 cm:n kokoisiksi pizzoiksi. Jätä reunat hieman korkeammiksi. Kohota
  27. hetki liinalla peitettyinä.
  28. Pese kasvikset. Leikkaa kesäkurpitsa, tomaatit ja paprika ohuiksi
  29. viipaleiksi.
  30. Jaa pohjille ensin puolet juustoraasteesta.
  31. Levitä päälle tomaattimurska. Asettele päälle kasvikset ja pepperonit
  32. limittäin. Ripottele pinnalle mausteet ja loppu juustoraaste.
  33. Paista pepperoni-kasvispizzoja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla
  34. tasolla 15 minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit