Mainokset

Pizza Feta-oliivipizza resepti

Mainokset

Pizza Feta-oliivipizza resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Feta-oliivipizza
  3. 20 palaa
  4. Pohja
  5. 2½ dl vettä
  6. 10 g hiivaa
  7. 2 rkl oliiviöljyä
  8. 1 tl suolaa
  9. 6 dl durumvehnäjauhoja
  10. Täyte
  11. ½ dl tomaattipyreetä
  12. 200 g fetajuustoa (rasvaa 18 %)
  13. 2 dl kivettömiä oliiveja
  14. 2 tl oreganoa
  15. 150 g kermajuustoa (raasteena)
  16. Pinnalle
  17. 2 dl rucolaa
  18. ¼ tl tabascoa
  19. 1 rkl balsamiviinietikkaa
  20. 1 rkl oliiviöljyä
  21. ¼ tl suolaa
  22. ¼ tl sokeria
  23. ¼ tl mustapippuria
  24. Voit tehdä pizzan pohjataikinan halutessasi kaksinkertaisena ja
  25. pakastaa toisen puolen taikinasta.
  26. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola sekä jauhoja
  27. vähitellen, samalla taikinaa sekoittaen. Vaivaa taikina loppujen
  28. jauhojen avulla tasaiseksi ja kimmoisaksi.
  29. Pyyhkäise pöytäpinta kosteaksi, jotta leivinpaperi pysyy kaulittaessa
  30. paikoillaan. Kauli taikina paperin päällä uunipellin kokoiseksi
  31. suorakulmioksi. Levitä pohjalle tomaattipyree, kuutioitu feta, oliivit,
  32. pizzamauste sekä juusto.
  33. Anna pizzan levätä sen aikaa, kun uuni kuumenee 250 asteeseen. Paista
  34. pizzaa uunin alatasolla noin 15 minuuttia, kunnes se on saanut väriä
  35. sekä pintaan että pohjaan. Tarkista pohjan kypsyys nostamalla pizzaa
  36. kulmasta.
  37. Tarjoa valmiin feta-oliivipizzan päällä salaattia, jonka olet maustanut
  38. tabascolla, lorauksella balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä sekä
  39. ripauksella suolaa, sokeria ja mustapippuria.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit