Mainokset

Pizza Kevyt rucolapizza resepti

Mainokset

Pizza Kevyt rucolapizza resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Kevyt rucolapitsa
  4. 3 kpl
  5. Pohja
  6. 2 dl vettä
  7. 25 g hiivaa
  8. ½ dl rypsiöljyä
  9. 1 tl suolaa
  10. 4 dl vehnäjauhoja
  11. Täyte
  12. 1 dl tomaattipyreetä
  13. 1 dl paseerattua tomaattia
  14. 3 tl oreganoa
  15. Pinnalle
  16. 1 kpl avomaankurkkua
  17. 1 kpl sipulia
  18. ½ kpl punaista paprikaa
  19. ¼ tl aromisuolaa
  20. ¼ tl pippurisekoitusta
  21. 100 g rucolaa
  22. 1 rkl oliiviöljyä
  23. 200 g rasvatonta raejuustoa
  24. Mittaa pizzataikinan vesi, hiiva, öljy ja suola taikinakulhoon. Lisää
  25. jauhot ja alusta pehmeän kimmoisa taikina. Peitä ja anna kohota
  26. kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa.
  27. Sekoita tomaattipyree, paseerattu tomaatti tai ketsuppi ja oregano.
  28. Kuori ja kuutioi avomaankurkku ja sipuli. Poista paprikasta siemenet ja
  29. kuutioi puolikas. Sekoita kuutiot, rucolanlehdet ja mausteet kulhossa
  30. ja valuta oliiviöljy päälle.
  31. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kumoa taikina jauhotetulle leivinpöydälle
  32. ja jaa se kolmeen osaan. Taputtele taikinat palloiksi ja pyörittele ne
  33. jauhotetuin sormin ohuiksi, Ø noin 23 cm pohjiksi. Nosta pohjat
  34. leivinpaperoiduille pelleille ja jaa tomaattitäyte päälle.
  35. Paista pizzaa uunissa noin 7 minuuttia, kunnes pohjat ovat kauniin
  36. ruskeita ja rapeita.
  37. Levitä kasvikset ja juustonokareet kuuman pizzan päälle ja nauti saman
  38. tien.
  39. Pizzan paistaminen onnistuu myös kuvulla varustetussa grillissä. Pane
  40. pohja pizzakiven päälle, lisää täytteet ja paista kuvun alla.
  41. Lämminleipä-tyyppinen pizza syntyy, kun panet pohjaksi perunarieskan
  42. ja täytteeseen savukalahippuja tai kinkkusuikaleita.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit