Pizzapannari resepti
Mainokset
Pizzapannari resepti
Aineosat
Ohjeet
- 20 min
- Passiivinen 50 min
- 4 annosta
- 2 kpl munaa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl pizzamaustetta
- 1½ dl hiivaleipäjauhoja
- 2½ dl kevytmaitoa
- Vuokaan
- 2 rkl ruokaöljyä
- Täyte
- 185 g tonnikalaa vedessä
- 1 kpl sipulia
- ½ kpl paprikaa
- 50 g juustoa (raasteena)
- 1 rkl oreganoa
- 1 rkl pizzamaustetta
- Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon suola, pizzamauste,
- hiivaleipäjauhot ja maito. Vatkaa taikina tasaiseksi ja anna sen
- turvota noin 30 minuuttia.
- Valmistele sillä aikaa täytteet. Valuta tonnikala siivilässä. Kuori
- sipuli, puolita ja leikkaa se viipaleiksi. Halkaise pesty paprika,
- poista valkoinen osa ja siemenet. Suikaloi paprika.
- Valitse paistoastiaksi reunallinen uunivuoka (noin puolet uunipellin
- koosta). Astia voi olla suorakaiteen, pyöreän tai ovaalin mallinen.
- Lämmitä uuni 225 asteeseen. Kaada öljy uunivuokaan ja levitä se
- tasaiseksi kerrokseksi.
- Sekoita pannaritaikina hyvin ja kaada vuokaan. Levitä päälle
- tonnikalahiutaleet, sipuli- ja paprikapalat. Ripottele päälle
- juustoraaste ja pizzamauste.
- Paista pannaria noin 20 minuuttia eli kunnes se on saanut kauniin
- värin.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
