Mainokset

Poron potkaa rommi-salviakastikkeella resepti

Mainokset

Ainekset
500 g poron potkaa
500 g nuudeleita
100 g kanttarellia
100 g porkkanaa
2 dl demi glacea
1 dl tummaa rommia
3 kpl Punajuuria
suolaa
mustapippuria
Ohjeet
Ruskista potkat, keitä kypsäksi noin 30 minuuttia, mausta pippurilla ja
suolalla.
Paista punajuuret uunissa 200 asteessa noin tunnin verran, kuori. Laita
tehosekoittimeen ja lisää suolaa, hiukan öljyä ja sokeria. Näin olet
valmistanut mainion punajuuripyreen.
Keitä nuudelit, johon lisäät freesatut kanttarellit ja
porkkanasuikaleet. Vähän suolaa ja lämmin päälisäke on valmis.
Lisää valmiiseen demi glaceen rommi ja hyppysellinen salviaa ja hiukan
sokeria. Keitä muutama minuutti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poron potkaa rommi-salviakastikkeella resepti

Mainokset

Ainekset
500 g poron potkaa
500 g nuudeleita
100 g kanttarellia
100 g porkkanaa
2 dl demi glacea
1 dl tummaa rommia
3 kpl Punajuuria
suolaa
mustapippuria
Ohjeet
Ruskista potkat, keitä kypsäksi noin 30 minuuttia, mausta pippurilla ja
suolalla.
Paista punajuuret uunissa 200 asteessa noin tunnin verran, kuori. Laita
tehosekoittimeen ja lisää suolaa, hiukan öljyä ja sokeria. Näin olet
valmistanut mainion punajuuripyreen.
Keitä nuudelit, johon lisäät freesatut kanttarellit ja
porkkanasuikaleet. Vähän suolaa ja lämmin päälisäke on valmis.
Lisää valmiiseen demi glaceen rommi ja hyppysellinen salviaa ja hiukan
sokeria. Keitä muutama minuutti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit