Mainokset

Poronkäristys resepti

Mainokset

Poronkäristys resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. 4 annosta
  4. 1 kg poronkäristyslihaa
  5. 340 g pekonia
  6. 3 kpl sipulia
  7. 2 tl mustapippuria
  8. 1 tl suolaa
  9. 100 g voita
  10. 10 dl keskiolutta
  11. Lisäksi
  12. 3 kpl maustekurkkuja
  13. Lado käristysliha, pilkottu pekoni ja pienityt sipulit kannelliseen
  14. uunipataan. Rouhi päälle pippuri, ropsauta suola ja jaa voi nokareiksi
  15. antamaan hyvää makua. Kaada nesteeksi olutta.
  16. Kypsennä käristystä 200 asteessa aluksi kaksi tuntia. Sen jälkeen
  17. käristystä kannattaa hämmentää ja mahdollisesti lisätä nestettä (vettä
  18. tai olutta), jos se näyttää kovin kuivalta. Ruoka saa kypsyä vielä
  19. puolisen tuntia, minkä jälkeen se voi odotella 100 asteessa, kunnes se
  20. nostetaan pöytään.
  21. Tarjoa lisukkeena maustekurkkua.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit