Mainokset

Porsaanfilee Grillattu porsaanfilee ja hunajapersikat resepti

Mainokset

Porsaanfilee Grillattu porsaanfilee ja hunajapersikat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Grillattu porsaanfilee ja hunajapersikat
  3. Tälle reseptille suosittelemme
  4. Chill Out Vista Merlot 75 cl
  5. 6 annosta
  6. 1 kg porsaan ulkofileetä
  7. ½ tl suolaa
  8. ½ tl mustapippuria
  9. 10 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  10. 6 rkl tuoretta rosmariinia (pilkottuna)
  11. 6 rkl oliiviöljyä
  12. 6 kpl persikkaa
  13. 4 rkl hunajaa
  14. 4 rkl suolatonta voita
  15. Halkaise porsaanfilee sivusta pituussuunnassa terävällä veitsellä,
  16. mutta jätä noin 2 cm leikkaamatta. Avaa filee kirjan tapaan ja nuiji
  17. liha tasaiseksi levyksi. Mausta filee suolalla ja pippurilla molemmin
  18. puolin.
  19. Sekoita kulhossa valkosipulit, rosmariini ja öljy. Levitä seos
  20. tasaisesti fileen molemmin puolin. Grillaa liha kypsäksi (yhteensä
  21. 1215 minuuttia).
  22. Halkaise persikat ja poista kivet. Jaa hunaja hedelmäkoloihin. Kypsennä
  23. persikat grillissä parilalla tai valurautapannulla leikkauspinta
  24. alaspäin. Lisää voi ja valele sillä persikan puolikkaita, kunnes ne
  25. ovat pehmenneet.
  26. Anna lihan levätä 5 minuuttia löyhästi foliolla peitettynä.
  27. Tarjoa grillattu porsaanfilee viipaloituna hunajapersikoiden,
  28. pistaasirelissin ja perunoiden kanssa.

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit